×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Gratis Elfsteden-schaats-feest in Sneek op zondag 22 februari 2009 als onderdeel van het 100-jarig bestaan van de vereniging "De Friesche Elfsteden".


Gratis schaatsen voor de Friesche jeugd onder 14 jaar.
Er worden 3 series wedstrijdjes geschaatst over 4, 6 of 8 rondjes op een glice-kunststof ijsbaan. De schaatsen die je daarvoor nodig hebt zijn aldaar gratis aanwezig.
Daarna is er een Elfstedentoertocht. Je schaatst 11 keer het parcours en krijgt 11 stempels.
Het startschot voor de eerste wedstrijd wordt gegeven door Rintje Ritsma om 13.30 uur, kom dus ruim op tijd om je schaatsen uit te zoek en onder te binden.
De prijsuitreiking is om 16.30 uur op het podium door Syb van der Ploeg en Peter de Vries.

Wil je meedoen dan moet je je snel aanmelden per email want er kunnen maximaal 30 kinderen per wedstrijd en 40 kinderen aan de Elfstedentocht meedoen.
Aanmelden kan alleen per email aan: voor zaterdag 21 februarie tot 12.00 uur
Geef je op met volledige NAW-gegevens, met je voornaam en leeftijd en je emailadres.
Na dit middagschaatsprogramma start om 17.00 uur voor iedereen het gratis feestprogramma met allerlei artiesten. Zie hiervoor de bijlagen bij dit bericht met tevens de volledige routebeschrijving naar de kunstijsbaan/feestlocatie te Sneek op het CPS-terrein. (Flexaterrein)           
klik hier voor meer info

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe