tip-logoNaast eastermar.nl (bedoeld voor inwoners en oud-inwoners) bestaat er al jaren de website www.tip-eastermar.nl. Deze website is voor onze gasten, recreanten en bootpassanten. Deze Tip website is weer helemaal up-to-date en staat vol tips, wandel- en fietsroutes, enz, voor een aangenaam verblijf in Eastermar. De vereniging Tip Eastermar heeft het logo van Eastermar ook geadopteerd (net als Doarpsbelang en OVE) en kan nu, ook op de website, professioneel de boer op.

Twitter
Vanuit Tip Eastermar worden sinds een jaar twitterberichten verstuurd met leuke tips en uitjes via het twitter account @tipeastermar.

Facebook
Helemaal nieuw is dat Tip Eastermar nu ook lid is van Facebook! Met tips en weetjes, maar ook mooie fotoreportages, enz. Allemaal ter promotie van ons mooie Eastermar.
Ga naar www.facebook.com/tipeastermar en klik op 'Vind ik leuk' om de Tip Eastermar berichtgeving automatisch in uw tijdlijn te ontvangen. Bent u geen lid van Facebook, dan kunt u de berichten toch bekijken.

Tip van Tip
Geef dit Facebookadres aan uw vrienden en kennissen door, zodat ook zij automatisch op de hoogte blijven van de recreatieve mogelijkheden van Eastermar en help ons mee het fraaie Eastermar te promoten.

Mei freonlike groetnis,
Tip Eastermar

PS. Tip heeft ook dit jaar weer een fotowedstrijd georganiseerd. Doet u ook mee?

 

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: