Het lijkt al een traditie te worden want voor de derde keer organiseert TIP (Toeristen Informatie Post) Eastermar een fotowedstrijd. Iedereen kan meedoen en er valt een mooie prijs te winnen.

Thema dit jaar is ‘Allemaal verzamelen’.

Dit jaar is er nl. iets bijzonders aan de hand. Eastermar viert namelijk het honderdste geboortejaar van Dam Jaarsma. (zie www.damjaarsma.nl.) Daar hebben wij ons foto-thema dit jaar op geïnspireerd. Een van de meest opvallende zaken aan Dam Jaarsma is de enorme hoeveelheid verzamelingen die hij heeft aangelegd. Vandaar ook de slogan die helemaal bij hem past: Samler foar it neiteam (verzamelaar voor het nageslacht). De hoogste tijd om uw camera of mobieltje te pakken en op zoek te gaan naar verzamelingen voor een foto.

Het thema Allemaal verzamelen! mag op diverse manieren in beeld gebracht worden, geheel naar eigen idee. U hoeft dus niet Dam Jaarsma-verzamelingen in beeld te brengen.

Kijk gerust rond in uw eigen vrienden of familiekring, op straat of in het buitengebied. Of stel specifiek voor uw winnende foto een unieke verzameling samen en zet die op de foto.

Om je heen kijken met een thema in je achterhoofd maakt soms dat je verrassende dingen opmerkt. Leg die opmerkelijke ‘verzamelingen’ of ‘het verzamelen’ voor ons vast en maak kans op een leuke prijs.

Ga naar http://tip-eastermar.nl/fotowedstrijd/info-fotowedstrijd-2014 voor alle info.

En volg TIP op twitter om automatisch op de hoogte te blijven: www.twitter.com/tipeastermar of @TipEastermar

Allemaal-verzamelen
Het thema van de fotowedstrijd: allemaal verzamelen!

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: