logo-eastermarder-skutsje

Aan alle donateurs van Stifting It Eastermarder Skûtsje

Ook dit jaar nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse donateursavond. Samen kijken we terug op het wedstrijdseizoen 2014 en natuurlijk vooruit naar het komende seizoen!

douwe visser

Ieder jaar proberen wij een gevarieerd en 'nijsgjirrich' programma aan te bieden en met de gastspreker van dit jaar zal dat vast weer lukken. We hebben Douwe Visser van het Snitser skûtsje 'De Sneker Pan'  en zijn teamcoach Kris Heijnis bereid gevonden een deel van de donateursavond in te vullen.

Douwe Visser is al zijn hele werkzame leven beroepsschipper. Samen met zijn vrouw Hetty vervoert hij zand, grind en andere lading door heel Nederland. Daarnaast is hij één van de meest succesvolle skûtsjeschippers van zijn generatie. Hij werd in 2013 gekozen tot Friese sportman van het jaar.

Kris Heijnis is trainer/coach. Hij werkt in een grote verscheidenheid aan bedrijven en organisaties aan de kwaliteit van samenwerking, communicatie en cultuurverandering. In oktober 2012 verscheen zijn boek 'Met de kloten voor het blok'. Een managementboek dat inzicht geeft in teams, bedrijven of organisaties aan de hand van scheepsuitdrukkingen.

Sinds 2001 werken beiden intensief samen om van de bemanning van de Sneker Pan een goed functionerend team te maken. En met succes! Het skûtsje van Sneek is na 2001 steeds aan de top van het SKS Skûtsjesilen geëindigd en werd 6 keer kampioen.
Aan de hand van het boek vertellen zij over hun ervaringen en komen thema's aan bod als: leiderschap, cultuurverandering, motiveren van medewerkers en resultaatgericht coachen.

Wij hopen er samen met u weer een gezellige avond van te maken!

Locatie: Herbergh de Parel, Eastermar
Datum: vrijdagavond 6 februari 2015
Aanvang: 20.00 uur

Kom op tijd, want vol is vol !

Mear skûtsje- en Stiftingnijs:
Ek nijsgjirrich: