Op zaterdag 6 juni 2015 organiseren de watersportverenigingen Tusken Mar en Leyen en Achtkarspelen de Dag van de Watersport. Ter ere van het 125-jarig bestaan van het Watersportverbond zal deze dag in het teken staan van feestelijke activiteiten en workshops: suppen, zeilen en kanovaren. Tevens is de Ea-sterbar tot 14.00 uur aanwezig. Wij geven u graag meer informatie over het skûtsjesilen, het donateur- of sponsorschap, jeugd op het Ea-skûtsje enz enz. De nieuwe Ea-kleding is ook binnen en is hier verkrijgbaar, met o.a. dameshemdjes en hoodies. Beperkte oplage dus wees er snel bij! Ons eigen skûtsje kan helaas niet aanwezig zijn i.v.m. de Slach om Heech die ditzelfde weekend gevaren zal worden.

DSC07963

Kortom: een gezellige dag voor jong en oud! Voor maar € 2,- kunt u deelnemen aan een workshop. Het evenement zal plaatsvinden bij Paviljoen de Leyen, Bildreed 3.

Programma:
10.00 uur - Opening bij Paviljoen de Leyen
10.30 uur - Start inschrijven workshops
11.00-12.00 uur - Workshops ronde 1
12.00-13.00 Pauze
13.00-14.00 uur - Workshops ronde 2
14.00-15.00 uur - Workshops ronde 3

U bent van harte welkom namens Stifting it Eastermarder Skûtsje (SIES) & WSV Tusken Mar en Leyen.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Nei boppen