In 2017 deed het Easterbarren mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Alle leden van Rabobank Drachten Friesland Oost mochten elk 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete club. Men mocht maximaal 2 stemmen op dezelfde partij uitbrengen. In totaal deden er 153 clubs, instellingen of stichtingen aan mee. Stichting Easterbarren kreeg met 286 stemmen, de op een na meeste stemmen!! Alleen de Drachtster club Smelne’s Erfskip kreeg meer stemmen ( iets meer dan 400 stemmen). Omdat elke stem € 5,- waard was, kreeg het Easterbarren van de Rabobank € 1430,- !!! Een geweldig bedrag. Alle stemmers van 2017 hiervoor nog hartelijk dank.

Ook in 2018 komt er weer een Rabobank Clubkas Campagne. Als u bankiert bij de Rabobank en valt onder de afdeling Drachten / Friesland Oost dan kunt u lid worden. Klik op onderstaande link om u aan te melden. https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?intcamp=pa-leden-lidmaatschap&inttype=button-word.lid.van.de.rabobank&intsource=particulieren.leden 

Als u dit voor 1 februari doet dan kunt u voor 2018 ook meestemmen. Natuurlijk hopen we dat u dan het Easterbarren met 2 stemmen wilt steunen . Daarnaast kunt u nog 2 of 3 instellingen blij maken met uw stem en zo mogelijk een financiële bijdrage.

Bij voorbaat onze hartelijk dank!
St. Easterbarren

easterbarren bb

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: