Information
Publisearre: 08 april 2016 | Kategory: Verenigingen nieuws overig
duorsumens oprop

Weer een winnaar van € 100,-

DSC 2084 001

Enige tijd terug heeft het campagneteam van 'Ho! net yn 'e Kliko!' voor de tweede keer een bedrag van € 100,- overhandigd aan een Eastermarder deelnemer.

Deze keer was mevrouw Hoekstra de gelukkige winnares.
Ze reageerde een beetje verbaasd toen we bij haar aanbelden en haar vroegen of ze haar grijze container had voorzien van onze campagnesticker. Nog niet wetend wat haar te wachten stond, duurde het even voordat ze antwoord gaf. Dat maakte het voor het campagneteam weer reuze spannend, omdat we net iemand hadden moeten teleurstellen die deze vraag met "Nee" had beantwoord. Gelukkig kregen we hier een, zij het wat aarzelend, "Ja" te horen. Daarmee konden we mevrouw Hoekstra feliciteren met de gewonnen prijs.

Alle inwoners van Eastermar kennen mevrouw Hoekstra als de grote kracht achter de kledinginzameling van Dorcas, die twee keer per jaar in Eastermar wordt georganiseerd. In huize Hoekstra krijgt niet alleen het scheiden van kleding ruime aandacht. Ook andere producten worden zoveel mogelijk gescheiden. De Hoekstra's dragen de campagne 'Ho! Net yn 'e Kliko dan ook een warm hart toe.

Komende zaterdag 9 april is er weer een inzamelingsactie voor Dorcas.
Van 9.00u. tot 15.00u. kunt u alle kleding weer inleveren op 't Hôf 90.

Ho net yne kliko sticker

Het campagneteam van 'Ho! Net yn 'e Kliko' zal dan ook aanwezig zijn. Hier hebt u nogmaals de kans om de campagnesticker mee te nemen en die op uw grijze kliko te plakken. Onder alle deelnemers die komende zaterdag een bijdrage leveren aan de actie van Dorcas en een campagnesticker bestellen, wordt de volgende € 100,- verloot.

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!