Information
Publisearre: 06 februari 2012 | Kategory: Nieuws van Doarpsbelang
media oprop

Oproep materiaal over Eastermar

Eastermar doet mee aan het project De Schatten van Fryslân. De dorpswebsite is gekoppeld aan de database van FrieslandWonderland. Daardoor is een schat aan informatie over ons dorp en de omgeving toegevoegd aan de website. Het materiaal van FrieslandWonderland  vindt u onder 'Algemene info Eastermar'.
De makers van FrieslandWonderland zijn op zoek naar nog veel meer interessant materiaal over ons dorp. Oude foto’s en filmpjes, verhalen, anekdotes, schimpnamen, informatie m.b.t. karakteristieke en beroemde (ex-)inwoners, informatie over en foto’s van karakteristieke gebouwen, kunstwerken en bezienswaardigheden, etc. etc.
Hebt u interessant materiaal  over het dorp en wilt u dat beschikbaar stellen? Of wilt u dat gaan maken of verzamelen? Stuur een mailtje aan info@frieslandwonderland.nl. Grote kans dat het in FrieslandWonderland opgenomen kan worden en op die manier via tal van websites verspreid wordt!

frieslandwonderland

Ander nieuws van Doarpsbelang:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!