Ben je inwoner, ondernemer of maak je deel uit van een organisatie of vereniging in Tytsjerksteradiel? En heb je een goed idee dat van T-diel een fijne plek maakt om te wonen en werken? Laat het ons weten! We hebben in totaal €30.000 te verdelen onder de beste ideeën. Inzenden kan nog tot 15 juni.

Doe mee!
Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar deze speciale website voor meer informatie. Vul het formulier in en stuur het naar ons op.

Bij twijfel, wel doen!
Heb je een idee, maar twijfel je nog een beetje, meld je dan toch aan. Als er nog onduidelijkheden zijn, nemen we contact met je op. Dan kijken we samen naar je idee en de mogelijkheden.

Een mooie beloning voor jouw idee
We belonen de beste ideeën. Je kunt een bedrag tussen de €500 en €5000 voor je idee krijgen.

Ter inspiratie
Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een activiteit voor ouderen, muziekworkshops voor mensen met een krappe portemonnee, het maken of opknappen van een plek in jouw dorp of wijk of het organiseren van gezamenlijke maaltijden voor mensen die zich eenzaam voelen.

Iedereen hoort erbij
We zoeken ideeën die ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen en zich gehoord en gezien voelt. Ook als dat soms misschien minder vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld omdat iemand de Nederlandse taal niet (zo goed) spreekt, of omdat hij of zij geen geld heeft om activiteiten te ondernemen. Misschien heb je een idee dat mensen op een onverwachte manier samen kan brengen: oud en jong, arm en rijk, fit of niet zo vitaal. Laat je creativiteit de vrije loop! Zo maken we samen van T-diel een inclusieve gemeente.

afbeelding het beste idee van td

Ander nieuws van Doarpsbelang:
Ek nijsgjirrich: