Een werkgroep bestaande uit betrokken dorpsbewoners is in 2015 hard aan de slag geweest om de visie op ‘Hoe houden we Eastermar bij de tijd?’ uit te werken. De voorlopige thema’s zijn gepresenteerd door de werkgroep en de aanwezige leden hebben in groepjes enthousiast meegedacht tijdens de ledenvergadering. Hieruit is een Dorpsvisie Eastermar 2015-2020 opgesteld. Vanuit de visie is een 10 tal projecten geselecteerd om cocnreet en resultaatgericht aan de pakken: dingen die we al doen, die we kunnen uitbouwen, die de leefbaarheid van ons dorp versterken. De projecten Lokaal Loket, Duurzaamheid en Eastermar Promoten zijn gestart. Meer informatie is in de Dorpsvisie Eastermar 2015-2020 hieronder in een link te lezen.

dorpsvisie 2015-2020

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Naar boven