Bestuurssamenstelling

Information
Publisearre: 05 maart 2018 | Kategory: Bestuur Doarpsbelang

Bestuurssamenstelling

Contact bestuursleden
Het bestuur van dorpsbelang bestaat uit 5 leden die meestal voor 5 jaar zitting nemen in het bestuur. Het rooster van aftreden is zo vastgesteld dat er altijd sprake is van continuïteit en lopende zaken dus altijd zo goed mogelijk worden afgehandeld. Voor vragen of wensen kunt u rechtstreeks met één van de bestuursleden bellen of mailen.

 

Bestuurslid Wilma de Vries, voorzitter

wilma de Vries

Ik woon sinds maart 2002 samen met Marten de Vries op ’t Heechsan.
Hiervoor woonden we ruim 21 jaar in het buurtdorp Jistrum.
Wij hebben twee kinderen en twee kleinkinderen. Ik werk als leidinggevende bij De Zijlen. De Zijlen is een organisatie waar mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken. Daarnaast biedt De Zijlen ook ambulante begeleiding en gezinsondersteuning. Mijn werkplek is Leek, vanuit hier geef ik leiding aan meerdere teams.
Ik zit sinds 2014 in het bestuur van dorpsbelang en ben bezig met het 4e jaar als voorzitter.
Ik ben te bereiken op 06- 28301217of via mail: marten.wilma@gmail.com.

 

Bestuurslid: Anne-Wieke Postma, sekretaris

Anne Wieke

Mijn naam is Anne-Wieke Postma.
Van oorsprong kom ik uit Veenwouden, sinds 3 jaar woon ik samen met Sytze Taekema op 't hof 26.
Ik ben per mei 2017 bij het dorpsbelang gekomen als algemeen bestuurslid. Per mei 2018 heb ik de taken als sekretaris overgenomen van Albert Bakker.

Ik ben werkzaam bij Noorderbreedte revalidatie als medisch maatschappelijk werker. Als maatschappelijk werker ondersteun ik revalidanten die als gevolgd van ziekenhuisopname niet zelfstandig naar huis kunnen, of ondersteuning nodig hebben bij het ziekteproces.

U kunt mij bereiken op nummer 06-27490447, of via de email: sekretaris.db.eastermar@gmail.com

 

Bestuurslid:  Atsie Boersma

Atsie Boersma

Sinds 2017 woon ik samen met mijn man op de Boskkamp. Na jaren op de Seadwei gewoond te hebben is het een hele verandering naar de bebouwde kom.
Als bestuurslid ben ik het aanspreekpunt voor veiligheid, swimmersplak en onderhoud bankjes.
momenteel zit ik als afgevaardigde voor Eastermar in de werkgroep oprichting pontje. Deze zal gaan varen over het prinses Margriet kanaal.
Natuurlijk zijn er heel veel aandachtspunten die voorbij komen, samen als bestuur zoeken we naar oplossingen.
Atsie Boersma Havinga
Tel.nr 0512 471253  of  06-20934215    email: atsieboersma@gmail.com

 

Bestuurslid: Toop van der Velde

Toop van der Velde

Ik ben getrouwd met Ellie en woon op de Teye Tol. Ik werk voor de kost als applicatiebeheerder bij Benatcaere en als boekhouder bij Atsmaschoon.
Als hobby’s tennis ik en vind ik het leuk om dingen van hout te maken voor het dagelijks gebruik.

 

Bestuurslid: Eelke Hoekstra

Eelke

Eelke Hoekstra (1960) Sinds 1986 ben ik getrouwd met juf Albertha en wonen wij in Eastermar. We hebben drie zonen en één kleinkind. In de periode 2000-2011 was ik secretaris van Stifting Easterbarren. In september 2018 heb ik de draad als voorzitter weer opgepakt in het Stichtingsbestuur van Easterbarren.

Vanaf 1982 ben ik werkzaam in het onderwijs als leerkracht en directeur in het basisonderwijs en als leraar in het voortgezet onderwijs.

Van 2002 tot 2010 heb ik voor de Nederlandse Schoolleiders Academie (NSA) in Utrecht ambassadeursactiviteiten verricht.

Van 2006 tot 2018 is hij raadslid voor het CDA geweest in de gemeente Tytsjerksteradiel, waarvan 6 jaar als fractievoorzitter. Ik hoop mijn ervaringen die ik als raadslid heb opgedaan in te kunnen zetten voor het ‘dorpsbelang’ van Eastermar.

Momenteel geef ik als directeur leiding aan basisschool de Reinbôge in Burgum. Een school van 300 leerlingen, die in 2016 gestart is met de invoering van het groepsdynamisch onderwijsconcept (GDO). In februari 2019 verschijnt bij uitgeverij Pica het boek Beter leren door groepsdynamiek uit, dat ik samen met Willem Mennen over dit onderwijsconcept heb geschreven.

Daarnaast ben ik als portfoliodocent verbonden aan de opleiding Leidinggevende II van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Het verbinden en faciliteren van mensen in een lerende organisatie is voor mij een belangrijke drijfveer in mijn werkzaamheden.

 

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!