tijdens de eerste avond van het dorpsfeest (donderdagavond). Onder begeleiding van de band Lechery kun je een nummer naar eigen keuze ten gehore brengen.

Hou je van muziek, bespeel je een instrument, zit je zelf in een bandje of zing je gewoon graag? Meld je aan! Laat het ons vóór 4 april weten en we gaan samen met Lechery aan de slag om er een spetterend optreden van te maken! (Je maakt een liedkeuze - maximaal twee nummers - en bespreekt dit met de band; ieder voor zich gaat oefenen en begin juni zullen er twee oefenavonden met de band zijn om de puntjes op de i te zetten.)

Eastermar zit vol talent dus we rekenen erop dat er weer veel reacties binnenkomen en het weer net zo’n groot succes zal worden als twee jaar geleden! Jong en oud kan reageren, het plezier in het optreden staat voorop dus je hoeft echt niet de nieuwste Voice of Holland te zijn om te kunnen meedoen. Reageren kan via een mail naar: faberfrieda@gmail.com of albertha.hoekstra@gmail.com of bel: 0512-472083 of 06-21262256

Albertha Hoekstra en Frieda Faber

emjun

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: