Beste Eastermarders,

Het dorpsfeest staat weer voor de deur en de feestcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen.
Graag willen wij het programma nader toelichten:

Donderdag 25 juni om 17:00 uur zal de dorpsomroeper het feest weer openen. Vervolgens begint in de tent de Kinderdisco met Repke en is er Streetdance met Amanda van 18:30 tot 20:30.

Zoals elk jaar is er een thema voor de donderdagavond en dit jaar gaan wij terug naar de jaren 70. In het dorp zijn er buurtvoorstellingen gemaakt door de buurtverenigingen met het thema tv programma’s uit de jaren 70.
Wij starten vervolgens om 21:00 met live muziek met Rintje Kas. Graag hopen wij dat u weer toepasselijk kleding aantrekt uit de jaren 70.

Vrijdagochtend staat zoals elk jaar Teake van der Meer weer op de bühne. ’s Middags om 13:30 is er een spelletjesmiddag op het terrein bij de tent. Natuurlijk zal hier ook weer een springkussen voor de jongste kinderen zijn en is er na afloop een leuk spel voor alle leeftijden (dus komt allen).

’s Avonds 20:00 tot 22:00 starten GeDoBr met hun theatershow “Grutte Echte Keardels”. Hierna om 22:00 gaat meteen de live muziek weer van start met de band “Stageline”

Zaterdags is er weer Veemarkt en braderie. De dorpsomroeper zal om 5:30 weer door het dorp gaan om iedereen wakker te maken voor alweer de laatste dag. Op de braderie zal muziek van de Wettertoerkapel zijn en om 12:00 is er een activiteit voor de jeugd op de Komerk bij de feesttent. Vanaf deze tijd zal de feesttent ook open zijn.

Vanaf 13:00 zal “Lytse Hille” weer optreden in de tent. Om 14:00 begint dan het sigaarroken, er is weer plaats voor 50 personen dus wilt u meedoen kom dan op tijd! Na het zaterdagmiddag-programma zal de tent weer gesloten zijn zodat ieder zijn/haar verdiende rust kan nemen. ’s Avonds zal om 19:30 de tent weer open zijn en zal er een optreden zijn van het Shantykoor “De BrégeSjongers”. Om 22:00 zal de band “Sesam Sensation” optreden.

Toegangsbandjes voor de Eastermarder jún zijn op de dinsdag en woensdag avond tussen 19.00 en 20.00 uur verkrijgbaar bij het komerkgebouw. Per inwonend gezinslid kan men 2 gratis bandjes krijgen.
Vraag deze alleen aan wanneer u ze echt nodig heeft en deel deze niet zomaar uit. In de afgelopen jaren zien wij steeds meer de trend dat toegangsbandjes worden verzameld waardoor grotere groepen toegang krijgen tot de zaterdagavond van ons dorpsfeest.

Voor eventuele oud of uitwonende Eastermarders kunt u dit jaar ook weer een verzoek doen voor extra bandjes.
Graag dan de namen doorgeven per e-mail: feestcommissie-eastermar@outlook.com
Wij kunnen dan van te voren nagaan of u deze bandjes ook echt nodig heeft en deze reserveren. 

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

DE FEESTCOMMISSIE

Henk, Jolanda, Albert, Sjoerdje, Hannie, Jelle en Freddy 

logo-feestcomm

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: