De Spultsjes 2008

Traditiegetrouw is er op de vrijdagmiddag van het dorpsfeestweekend weer de spelletjesmiddag voor de buurten. Dat zal zijn op 27 juni. Het is de bedoeling, als de weergoden dit toe laten tenminste, om dit jaar de ‘spultsjes’ achter de tent op het ijsbaanterrein te houden. Mochten de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, dan zullen we weer uitwijken naar sportcomplex ‘De Burgerkamp’.

De aanvangstijd is zoals gewoonlijk 13.30 uur, dan valt het startschot van in totaal 6 spelrondes met tussendoor natuurlijk het touwtrekken. En aan het eind van de middag sluiten we in de tent af met het eindspel. Waarschijnlijk is een setje droge kleren geen overbodige luxe!

Ook dit jaar kunt u van ons weer veel verwachten: evenals de afgelopen jaren beschikken we over een groot opblaasbaar kussen waar kinderen t/m 12 jaar lekker op kunnen spelen .

Iedereen is deze vrijdagmiddag uiteraard van harte welkom, als deelnemer of als supporter. We hopen natuurlijk op een stralend mooie dag.

De Spultsjecommissie:

Klaas Kooistra

Freddy de Jong

Roel van der Ploeg

 

Image

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe