Op donderdagmorgen 27 april werd op ’t Breed weer Koningsdag gevierd. Al om 8.30 uur zochten de eerste kinderen een plaatsje om hun spullen klaar te zetten voor de vrijmarkt. Ondanks het koude weer was er toch nog een redelijke opkomst. De kinderen konden zich laten schminken door Siepie en Jantsje. Ook was er een pannavoetbalkooi en een springkussen aanwezig waar de kinderen zich lekker konden uitleven. Nieuw dit jaar was “Heel Eastermar bakt” waarbij de kinderen thuis cup cakes konden maken en deze konden meenemen naar ’t Breed. Er waren prachtige creaties gemaakt en deze werden vervolgens beoordeeld door de jury. De eerste prijs ging naar Renske de Boer, de tweede was voor Jeike Hooghiemstra en de derde prijs voor Doutsen van der Veen. DJ Eastlake (Jouke de Haan) vrolijkte het geheel op met een strakke beat. Verder kon je nog meedoen met een fotopuzzel fietstocht, welke was georganiseerd door Albertha Hoekstra en Cor Brouwer. Hier hebben 15 personen aan deelgenomen. Al met al een geslaagde morgen!!

Klik hier voor de fotoreportage

De Feestcommissie

kd

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe