Verenigingen, koren, buurtverenigingen, sportverenigingen enz. kunnen van ons € 45,00 per jaar ontvangen door hun leden in te laten schrijven als lid van Enerzjyk Eastermar en vervolgens gebruik te laten maken van het gezamenlijk inkopen van energie bij Energie VanOns. Ook als de vereniging zelf energie afneemt kan die gebruik maken van deze mogelijkheid.

Hoe werkt het?

Onze dorpscoöperatie krijgt voor ieder lid, dat wordt aangemeld jaarlijks €75,- indien de vereniging of het verenigingslid overstapt voor zowel gas en elektra naar Energie VanOns. 

Van deze €75,- mag vervolgens jaarlijks €45,- worden geschonken aan een te kiezen vereniging. Verenigingen die deze €45,- willen ontvangen kunnen zich bij ons melden via onze mail.

Hoe meer leden des te groter uw bedrag dus…

Wordt de keuze alleen gas of elektrisch dan ontvangt de vereniging € 20,00 per jaar.

Voor welke vereniging geld dit?

  • Verenigingen die in Eastermar actief zijn in de ruimste zin.
  • Sportvereniging
  • Buurtvereniging
  • Koren
  • Vereniging/groep met sociale insteek

Door het aanmeldformulier in te vullen kunt u Enerzjyk opdracht geven uw bijdrage over te maken naar de vereniging van uw keuze.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Naar boven