Deze week is het zo ver. Het eerste Iepenloftspul van Eastermar gaat in première. Dat gaat niet ongemerkt voorbij. Ook niet bij de media. Afgelopen week is Omrop Fryslân langs geweest om twee reportages te maken over het Iepenloftspul. Allereerst is er een kort filmpje gemaakt voor de website van Omrop Fryslân. De link naar dit filmpje is onderaan te vinden. Daarnaast was er een cameraploeg om een item te maken voor het programma ‘Bynt’. Deze reportage is maandag 6 juni te zien om 17:20 op Omrop Fryslân. In beide filmpjes wordt en kort beeld geschetst van de voorstelling.

Wil jij er nog bij zijn? Reserveer dan snel kaarten voor de voorstelling. De kaarten bij de supermarkt zijn bijna allemaal weg en op internet gaat de kaartverkoop ook snel. Kaarten zijn online te bestellen via: http://www.iepenloftspuleastermar.com/#!kaarten-bestellen/g8g90 De online reportage is te zien via: http://www.omropfryslan.nl/iepenloftspullen/itbegjinderbarrens 

Graag zien we jullie bij de voorstellingen. Wij hebben er zin in!

Sjoerd Blom

Iepenloft 2

Iepenloft 1

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe