×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 427 niet laden

In januari en februari organiseert WSV 'Tusken Mar en Leyen' een kluscursus voor het maken van een officiële ‘Friese Klomp’. Kinderen van groep 7 en 8 kunnen zich hiervoor opgeven.

De cursus is op drie woensdagmiddagen. De kosten zijn € 15,- en dit is inclusief het materiaal. Na afloop mag je de zeilklomp t.w.v. € 30,-houden! Het is dan wel de bedoeling dat je ook meedoet aan het Klompkesilen op vrijdag 3 juni in Eastermar. Tijdens dat Klompkesilen wordt er nl. een speciale race georganiseerd voor de 'Friese Klomp'.

Het aantal plaatsen is beperkt, deelname gaat op volgorde van aanmelding, dus geef je snel op! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar:  of door het invullen van dit aanmeldformulier en dat in de brievenbus van E.M. Beimastrjitte 46 te doen.

WSV Tusken Mar en Leyen

Klompen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe