Op zaterdag 22 september 2012 kunt u kennis maken met de zeilsport. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers, onder leiding van erkende zeilinstructeurs, staat daarvoor klaar. Er is een programma voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar die zullen zeilen in de Optimist, maximaal 20 plaatsen per groep. Door de toenemende vraag zijn er ook plaatsen in de Valk beschikbaar. Leeftijd vanaf 13 jaar. Maximaal 5 plaatsen per groep. Er wordt, verdeeld over de dag, in drie groepen van 2 uur gezeild. Meer informatie vindt u op onze site.

Enthousiast? Meld u dan snel aan via de site www.wsv8k.nl. Knop: Schoolzeilen 22 september. Vol=Vol. Vermeld leeftijd en groep. U ontvangt een dag voor aanvang een bevestiging. Om het evenement kostendekkend te kunnen organiseren, vragen wij een inschrijvingsbedrag van € 12,50, te voldoen op locatie: jachthaven 'de Lits' te Eastemar. Bij aankomst vangen vrijwilligers u op.

Voor begeleiders, ouders en familie, zijn er meerdere momenten om mee te varen met een volgboot en 
bijvoorbeeld foto’s te maken.

Het bestuur van WSV Achtkarspelen wenst u een leerzame zeildag toe.

P1300059

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe