Op zaterdag 9 mei 2015 wil Watersportvereniging Achtkarspelen u graag kennis laten maken met de watersportmogelijkheden in de regio. Het evenement vindt plaats vanuit Jachthaven de Lits aan de Snakkerbuorren. Het aanbod is dit jaar uitgebreid. 

We bieden een unieke ervaring: Skûtsjesilen. De handen uit de mouwen. Voelen hoe het skûtsje Wâldwiif uit Kootstertille zich een weg baant door het water. Eén van de snelst groeiende watersporten in de wereld is suppen. Geeft de ervaren instructeur Elske Wind u de eerste Stand Up Paddlingles?

We gaan dit jaar over de grens met Shikara-boat.nl. De meeste mensen kennen deze Indiase boot van foto's uit een reisgids. Jon Hiemstra vaart u rond en zal u op deze reis alles vertellen over de Shikara.

Wilt u zelf leren zeilen, dat kan. Zeilschool WSV8K onder leiding van instructeur Jelmer Bloembergen en CWO-instructeurs bieden introductielessen aan voor jong en oud. Groep A van 9.45-12.00 uur en groep B van 12.45-15.00 uur.

Om het evenement kostendekkend te organiseren vragen we een bijdrage voor SUP-introductielessen en zeilen van € 12,50 en voor het skûtsjesilen en de rondvaarten € 10,-. Tijdschema aanvang inschrijving voor afvaarten: 9.00 uur, 10.30 uur en 12.30 uur. We vertrekken dan 30 minuten later. Als het druk is plannen we in de middag extra afvaarten. Kom op tijd want vol=vol! 
Wilt u zeker zijn van een plaatsje dan kunt u reserveren via de mail: jelmerbloembergen@hotmail.com

9mei-wsv

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: