Zaterdag 8 juni a.s. staat sportcomplex de Burgerkamp in Eastermar bol van de activiteiten. Overdag vindt er een jeugdtoernooi plaats, waarna om 17.30 uur afgetrapt zal worden voor 90 minuten bijzonder voetbal: een team van oud-spelers van v.v. Eastermar 1 zal het opnemen tegen de huidige eerste selectie van Eastermar. Een mooi affiche en een wedstrijd ter viering van het verleden en het heden van de club; een feest van herkenning voor het publiek en een hernieuwde ontmoeting tussen teammaten uit diverse decennia.

logo-aldeharten-jongbloed

ILLUSTERE NAMEN IN ACTIE VOOR DE HARTSTICHTING
Organisatoren Lodewijk Tillema en Josse Postma hebben een selectie met klinkende, op en top Eastermarder spelers samengesteld. Oud-trainer Roel Tuinstra is terug op sportcomplex "de Burgerkamp" om de Alde Harten naar een goed sportief eindresultaat te coachen. 

Aan deze clash tussen Eastermarder jong en oud is een inzamelingsactie voor de Nederlandse Hartstichting gekoppeld. Onder de noemer "Alde Harten, Jong Bloed" zullen de organisatoren, spelers en andere enthousiastelingen de handen ineen slaan om een mooi geldbedrag bijeen te brengen. Met het geld dat organisatoren Lodewijk Tillema en Josse Postma binnenhalen rond deze wedstrijd, wordt onderzoek naar snelle hulp aan mensen met een hartstilstand ondersteund met als ultiem doel de kans op overleving na een hartstilstand zo groot mogelijk maken. 

VEILING VAN HET UNIEKE ALDE HARTEN-TENUE
Voor, tijdens en na de wedstrijd zal er op verschillende manieren geld worden ingezameld voor de Hartstichting, maar het absolute klapstuk wordt de Shirtveiling 's avonds in de kantine.

In samenwerking met kledingproducent Muta Sport en ondersteund door Tadema Euroslagerijen is een uniek en custom-made Alde Harten tenue ontworpen en gerealiseerd. Na afloop van de wedstrijd zullen de tricots bij opbod worden verkocht, waarbij de veilingopbrengst volledig ten goede komt aan de Hartstichting.

Al met al wordt zaterdag de 8e juni een prachtige dag voor iedereen die voetbal, vriendschap én gezondheid een warm hart toedraagt!

Klik hier voor de blogpost rond deze benefietwedstrijd

En klik hier voor het presentatiefilmpje

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: