Zoals u allen wel weet is er de afgelopen tijd behoorlijk aan de weg getimmerd voor de sportaccomodatie van "de Burgerkamp". O.a. de kantine is vernieuwd, er is een nieuw materialenhok bijgebouwd en het terras is nu voor een groot deel overdekt. Zo kunnen de toeschouwers ook bij minder goed weer de wedstrijden die gespeeld worden volgen. Wij zijn hier blij mee en trots op en we willen de ingebruikneming uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan!

A.s. zaterdag om 10.00 uur zal de geüpgrade accomodatie officieel en feestelijk geopend worden door niemand minder dan de wethouder van sport: mevr. G. Hoekstra.

Leden, vrijwilligers, sponsors en iedereen die de V.V. Eastermar een warm hart toedraagt is van harte welkom bij deze opening!

"U bent hier altijd welkom. Wel, kom dan!"

logo VVE

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe