Het Bestuur is zeer verheugd te kunnen vertellen dat op voordracht van de Technische Commissie en in goed overleg met afgevaardigden van de A-selectie en leider een opvolger is gevonden voor Marcel Hiemstra, die aan het einde van dit seizoen de club verlaat.

Vanaf het seizoen 2014/2015 wordt Eric Boersma hoofdtrainer bij v.v. Eastermar.

Eric Boersma

Dit jaar is Boersma werkzaam als Trainer van de B-junioren van FVC (Leeuwarden) en speler/trainer bij v.v. Arum senioren. Hij werkt eveneens bij Sportclub Heerenveen, hier is Boersma videoanalist bij het eerste en tweede elftal en behoort hij tot de staf bij Jong Heerenveen. 

Hiervoor was Boersma assistent-trainer bij v.v. Minnertsga 1, assistent hoofdopleiding bij Sportclub Heerenveen en teammanager staf Jong Heerenveen/Emmen.

In gesprekken met de Technische Commissie en afgevaardigden van A-selectie, leider en bestuur gaf de ambitieuze Eric aan graag te willen werken met de huidige jonge selectie. Het Bestuur, Technische Commissie, Technische Staf en de spelers hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Boersma om gezamenlijk de ambitie van de club waar te maken. Wij wensen hem hierbij veel succes.

Bestuur v.v. Eastermar
logo VVE

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe