Zaterdag 9 september moesten wij als EPS-commissie de moeilijke beslissing nemen om het evenement af te gelasten. Wij hebben dit besluit moeten nemen doordat er meer regen is gevallen dan ze ons hadden voorspeld. Nu zijn er vragen of wij dit besluit niet eerder hadden kunnen nemen. Wij als organisatie en de vele vrijwilligers waren tot het laatst enthousiast om dit evenement te laten doorgaan. Er zijn vele bijeenkomsten geweest door ieder en de route werd aangepast.
Maar op zaterdagnacht/-ochtend is er zoveel water gevallen en dan gaat de veiligheid voor alles.

Wij hebben heel veel positieve reacties terug mogen ontvangen van de deelnemers, en willen daarvoor dan ook hartelijk dankzeggen. Want wat zijn jullie in groten getale vrijdagmiddag/-avond op komen draven en enthousiast gebleven. Hierdoor bleven wij dit ook.
We hopen dat we volgend jaar ons 20e jubileum kunnen vieren met z’n allen, en dan op een zonnige dag!
Vrijwilligers, sponsoren en deelnemers allemaal hartelijke dank!

De EPScom.

eps

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen