Door een fout bij hindernis 5 was de eindtijd van nr. 70, Joke de Jong, 52 sec. en die van haar vriendin met nr. 69, Linde Drost, 102 sec. Nu blijken deze tijden per abuis omgedraaid. Een menselijke fout maar wel met grote gevolgen. De totale eindtijd van Linde Drost was 170 sec., maar na correctie - min 50 sec. - wordt het 120 seconden. Dit betekent dat zij veruit de snelste was bij onder het zadel. Wij vinden dit uiteraard zeer vervelend voor Linde, want ze is nu niet gehuldigd. Het blijft mensenwerk. Linde, onze excuses op deze toch wat onsympathieke manier, maar we willen je uiteraard nog van harte feliciteren met deze sublieme overwinning. Natuurlijk word jou de oranje rozet met bijbehorende enveloppe nog persoonlijk overhandigd!

De EPS-organisatie

eps 2014

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe