Betreft in aktiviteit op: 13 september 2014
Information
Publisearre: 06 september 2014 | Kategory: LR/PC Marruters
Heechsân Paardenspektakel rutersport

Eastermarruters Paardenspektakel 2014

Information
Betreft in aktiviteit op: 13 september 2014

Op zaterdag 13 september a.s. organiseert LR/PC  De Marruters te Eastermar voor de 16e keer het Eastermarruters Paardenspektakel.

Vanaf de Marruterbak op het Heechsân aan de Lange Geestlaan starten vanaf 8.30 uur ongeveer 110 deelnemers aan de recreatieve puzzeltocht in de schitterende omgeving rond Eastermar.

De ruiters en aanspanningen rijden een  tocht van ongeveer 20 kilometer en komen daarbij langs 6 spectaculaire hindernissen.  Deze worden verreden op tijd. Onderweg zijn er ook nog puzzels die opgelost moeten worden. De snelste ruiter en aanspanning van alle hindernissen wint de 1e prijs. 

Het thema dit jaar is Flower Power, de hindernissen zijn rond dit thema opgebouwd. De deelnemers kunnen verkleed meedoen. Voor het mooiste of uniekste geheel van ruiter of aanspanning is een paardendeken te winnen.

Ook  toeschouwers kunnen op de fiets meedoen aan de puzzeltocht en ondertussen de prestaties bij de hindernissen volgen. Bij de bak kunnen zij een plattegrond van de route krijgen.
We hopen op mooi weer met vele toeschouwers!

De prijsuitreiking is aan het eind van de middag rond 16.30 uur bij de Marruterbak aan de Lange Geestlaan.
IMG 0286
IMG 0312

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!