(Let op, de inschrijvingsdatum is aangepast, niet 1 juni maar 22 juni om 09.00 uur!)

Aanmelding Eastermarruters Paarden Spektakel 13 september 2014.

De tweede zaterdag van september houden wij weer ons Paarden Spektakel.
Het thema dit jaar is Flower Power. Inschrijving van de Marruterleden is vanaf mei. Inschrijving van de niet-leden gaat in op 22 juni 2014 om 9.00 uur via het aanmeldingsformulier op de website van Eastermar. Om de financiële begroting sluitend te houden, zijn wij als organisatie van het Eastermarruters Paarden Spektakel helaas genoodzaakt om het inschrijfgeld te verhogen. Dit omdat we toch nog last hebben van de recessie. Hierdoor komen er minder sponsorgelden binnen. Een andere reden is dat de aanschaf van de benodigde materialen steeds duurder wordt.
 
Inschrijfgeld voor onder het zadel is 15 euro.
Inschrijfgeld voor aanspanningen is 20 euro.

Doordat er toch regelmatig aanmeldingen niet komen opdagen en wij mensen moeten teleurstellen die op de wachtlijst staan, zijn wij ook genoodzaakt om de volgende maatregel te nemen.
Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het inschrijfgeld terug gestort. Mocht er onverwachts toch iets met uw paard/pony gebeuren, dan vragen wij wel een veeartsverklaring (met handtekening). Wij gaan er vanuit dat u er alles aan doet om aan ons spektakel deel te nemen. 
Als u zich inschrijft en u voorkeuren heeft zoals starttijd en met wie u eventueel deze tocht gezamenlijk wilt rijden, geef dit dan a.u.b. duidelijk aan bij opmerkingen. Wij zullen er dan alles aan doen om met uw voorkeuren rekening te houden. Geef ook zoveel mogelijk informatie over u en u dieren onder het kopje opmerkingen. Wij hopen op begrip voor deze maatregelen, en dat het u er niet van zal weerhouden om (weer) deel te nemen aan dit unieke Eastermarruters Paarden Spektakel.

Namens de EPS Commissie (froukjestoker@gmail.com)

ABA 8166

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: