Tijd voor een feestje!

In 10 jaar tijd is dit spektakel uitgegroeid tot een evenement met méér dan 130 deelnemers en het hadden er wel 200 kunnen zijn. De belangstelling is weer overweldigend. Dat doet ons, de organisatie, natuurlijk heel goed, maar we vinden het ook erg jammer dat we dit jaar zoveel mensen hebben moeten teleurstellen. Het aantal deelnemers dat we nu hebben is echt het maximum. Er twee dagen van maken? Het moet wel werkbaar en uitvoerbaar blijven, met name voor die fantastische groep vrijwilligers die elk jaar weer klaar staat. Het blijft dus bij één dag. Wij hopen van harte dat degenen die dit jaar niet mee kunnen doen, volgend jaar een kans krijgen.


Het thema dit jaar is sprookjes. Laten we er een onvergetelijk jubileumjaar van maken en kom allemaal in stijl! Voor de mooiste en meest originele uitvoering is er ook dit jaar weer die exclusieve Eastermarruters Paardenspektakeldeken beschikbaar.
De sprookjes zijn ook het thema voor de puzzel: wilt u de bonusseconden halen, zorg dan dat u de sprookjes kent!


10 Jaar, dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Na de prijsuitreiking is er muziek, de Jan Plezier rijdt overdag en voor de kinderen is er gratis ponyrijden.


Deelnemers, sponsors, vrijwilligers en bezoekers... laten we er met zijn allen weer een fantastische en sportieve dag van maken!


Eastermarders, we zouden het op prijs stellen wanneer u deze dag de vlag uithangt, niet alleen vanwege ons 10-jarige jubileum, maar ook als bijdrage aan het visitekaartje dat Eastermar aan de deelnemers, die van heinde en verre komen, afgeeft.


De organisatie Eastermarruters Paardenspektakel

Download hier de definitieve startlijst 2008

Paardenspektakel Eastermar
foto Albert Bakker

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: