Gisteravond is eastermar.nl onverhoopt even plat gegaan vanwege een enorme activiteit aan spam in de 'reactiemodule'. Om erger te voorkomen, hebben we de site even 'stil moeten leggen' en het één en ander moeten aanpassen. Onze excuses aan de bezoekers die 'voor niets' naar eastermar.nl kwamen of er ineens 'uitgegooid werden'. Iets na twaalven waren we weer in de lucht.

Om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurt, is er iets veranderd aan de manier van reageren op artikelen. U kunt dit bij sommige berichten, als de aard van het bericht zich hiervoor leent, nog steeds doen. Gewoonlijk moest u daarna een contrôlegetal overnemen om de reactie te kunnen publiceren. Dit contrôlegetal is nu een optelsommetje geworden. Tel de cijfers die u in de afbeelding ziet op en vul dat in het daarvoor bestemde veldje in. We hopen dat dit afdoende is en we niet meer lastig gevallen worden met aanbiedingen van allerlei bedenkelijke zaken.

optellen.jpg

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe