Beste bestuursleden van Eastermar,

Op dit moment zijn we bezig doarpsside Eastermar.nl volledig te vernieuwen. Ergens in de komende weken/maanden gaat er de nieuwe dorpswebsite online.

Heel veel verenigingen, stichtingen en werkgroepen van Eastermar nemen een sponsorpakket af en hebben een vaste plek op eastermar.nl. We hebben de aangesloten verenigingen daar in december 2020 over geïnformeerd via een brief (verstuurd samen met de factuur).

Op het moment dat de vernieuwde website online gaat zou het mooi zijn dat alle verenigingsgegevens weer kloppen en contactinformatie up-to-date is. Daarom willen we de betreffende besturen vragen om hun (contact)gegevens op de site te checken en zo nodig evt. wijzigingen door te geven. Je vind de informatie van alle aangesloten verenigingen onder het tabje ferienings of sport.

Je kunt de wijzigingen mailen naar .

Alvast onze dank voor de medewerking!

doarpsside eastermar nl

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen