Gij dachten dat wij wegwaren, maar daar bent we weer!

spanbanbingo

Beste Eastermarders,

Vorig jaar waren we druk bezig met de voorbereidingen en nu….. Weer! Nu het Spanban Festival niet door kan gaan willen we voorkomen dat jullie in een eindejaarsdip raken. Daarom organiseren we op de valreep van dit bijzondere jaar een Bingo. Dit op woensdag 30 december vanaf 19.15 Lekker veilig, thuis achter de buis!

Deze wordt gepresenteerd door een illuster trio en hun razende reporter. Omdat de postcodeloterij waarschijnlijk dit jaar niet weer komt hebben wij maar grote prijzen ingeslagen. Om jullie een idee te geven, de prijzen bestaan o.a. uit een fiets, een airfryer, een slimme deurbel, een weber, een draadloze stofzuiger, een slimme home speaker en als klap op de vuurpijl een 55” LG 4K Smart TV! Daarnaast geven we spelletjespakketten weg en waardebonnen bij lokale ondernemers.

De quiz bestaat uit 4 bingo kaarten en totaal 10 rondes. Om jouw kans op de prijzen zo groot mogelijk te maken, zijn er maar een beperkt aantal bingo kaarten beschikbaar! Bestel dus snel je kaarten via www.spanbanfestival.nl/bingo/

 PS. Let goed op de instructies op de website voor het kopen van kaarten.

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: