Op 10 december wordt in Eastermar een gezellige kerstmarkt gehouden. Dit jaar met nog meer stands en activiteiten en ook keert het Snertbarren weer terug. Van 15.00 tot 20.00 uur bent u allen van harte welkom in en om de Kjellingen in Eastermar; Proef de kerstsfeer en kom alvast in kerststemming.

Er zijn diverse stands, brocante, etenswaren, volop kerstartikelen, veel kerststukken, kerstbomen en diverse activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk ook een hapje en drankje. Dit alles wordt muzikaal omlijst door muzikanten uit eigen dorp.

Het Snertbarren begint om 16.30 uur. Rond 17.00 uur maakt de deskundige jury bekend wie “Snertkoning(in) van Eastermar 2016” wordt. Kom allemaal en proef de lekkerste snert van Eastermar en omstreken.

De kerstmarkt wordt dit jaar georganiseerd door de Kerstcommissie Eastermar in samenwerking met World Servants Eastermar. De World Servantsgroep gaat in de zomer van 2017 een kliniek bouwen in Zambia. Draag ook uw steentje bij door uw bezoek aan de Kerstmarkt en het Snertbarren. Graag tot ziens op 10 december!

kerstmarkt

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: