Doet u mee met de Karakteristykpriis 2017?
Heeft u vorig jaar uw karakteristieke woning of uw monumentale pand verbouwd en gerestaureerd? Dan maakt u kans op de “Karakteristykpriis 2017”. De stichting Karakteristyk Tytsjerksteradiel roept eigenaren op om zich aan te melden voor deze prijs. U komt in aanmerking voor de prijs wanneer u uw karakteristieke pand of monument met respect voor de oorspronkelijke architectuur en materiaal gerestaureerd heeft. Eén van de voorwaarden is dat de verbouwing in 2017 afgerond is. Een onafhankelijke en deskundige jury zal de restauratie van de aangemelde panden beoordelen en een advies uitbrengen aan het bestuur van de stichting.

Hoe doet u mee?
Wilt u uw eigen pand of dat van iemand anders aanmelden of heeft u vragen over de Karakteristykpriis? Stuur dan een e-mail aan secretaris@karakteristyk.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. U kunt een pand tot en met 18 maart 2017 aanmelden.

De prijs
De winnaar ontvangt een plaquette en een bedrag van € 500,-- Meer informatie over de Karakteristykpriis en over karakteristieke panden vindt u op de website van de stichting www.karakteristyk.nl 

Voor de Eastermarders: op www.karakteristyk.nl vindt u hier informatie over het dorp en hier informatie over de monumentale of karakteristieke panden.

logokarakteristyk

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: