Hallo Dorpsgenoten,

Zoals jullie wellicht al weten, ligt de 'Verhalenark' op dit moment in Drachten. Deze replica van het bijbelse schip heeft een aantal jaren geleden ook een tijdje in Drachten gelegen en is terug. Inmiddels is het schip in handen van poppenspeler Aad Peters en deze heeft de ark omgebouwd tot het eerste bijbelse themapark van Europa.

De verhalen van Adam en Eva, Noach, David en Goliath en anderen zijn te zien op de Ark. Uitgebeeld in houten poppen en gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Je kunt als het ware door de bijbel heen lopen. Voor zowel christenen als mensen zonder christelijke achtergrond is een bezoek aan de Ark een belevenis.

In het kader van project ‘MEER’  - waar jullie ongetwijfeld dit jaar al 'meer' van hebben gehoord - wordt er door de projectgroep een speciale 'Eastermarder Jûn' op de Ark georganiseerd en wel op donderdag 22 november aanstaande vanaf 19:00 uur. Dan is het mogelijk voor alle Eastermarders om tegen een gereduceerd tarief van € 2,50 een bezoek aan de Ark te brengen. (Normaal tarief is €12,50 p.p.)
Beslis snel, want er kunnen maximaal zo’n 130 mensen 'aan boord'...

Kaarten voor een bezoek aan de Ark op 22 november zijn vanaf 5 november te koop bij 'Alles ûnder ien Dak'. We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan en ook om elkaar hiervoor uit te nodigen!!

Laten we er een avond van maken die smaakt naar 'Meer'!

Hartelijke groet,

Projectgroep MEER Eastermar:
Jantsje v.d. Veen
Rinske Kootstra
Sippie Wijnsma
Rienk Brouwer
Wietske van der Zee
Oebele Wagenaar

verhalenark

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: