Donderdag 8 februari om 19.30u. in De Hege Stins

Na het vallen van de postcodekanjer hebben verschillende media de initiatiefnemers van het Eastermarder Mienskipsfûns, en daarmee natuurlijk ook ons dorp Eastermar, nog een extra week in de schijnwerpers gezet. Van Omrop Fryslân tot SBS-6 en van Gerard Ekdom bij Radio 2 tot Margriet Vroomans bij Radio 4. Heel Nederland werd zo getuige van een prachtig initiatief om heel Eastermar te laten delen in de miljoenen van de postcodekanjer.

Inmiddels hebben we met een aantal inwoners van Eastermar en een paar kundige buitenstaanders nagedacht over de invulling en de mogelijke doelstellingen van het fonds. Na twee bijeenkomsten hebben we nu een aantal ideeën en voorzetten die volgens ons de moeite waard zijn om door de hele gemeenschap nader uitgewerkt te worden.

De bedoeling van deze avond is dan ook om met jullie hulp deze ideeën verder te brengen. We zullen dit doen in een bijzondere werkvorm die geleid wordt door een onafhankelijke voorzitter. In deze werkvorm krijgt iedereen de kans om actief mee te denken.

Wij nodigen iedereen van harte uit hier aan mee te doen. Dit kan op donderdagavond 8 februari in de Hege Stins. We starten om 19.30u.
Aan het einde van de avond willen we duidelijk hebben welke resultaten van onze gezamenlijke inspanning we concreet gaan uitwerken.

Graag tot ziens op donderdag 8 februari.

De initiatiefnemers; Nynke de Jong en Anne Oosterdijk

Mienskipsfûns

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: