×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Joke Faber, in samenwerking met de Tjallingstichting, zoekt vrijwilligers/sters die tijdens de paardrijles mensen met een beperking willen begeleiden. Het gaat om nieuw op te zetten lessen bij Hengstenhouderij Auke en Uilkje Couperus aan de Boerestreek 4 in Eastermar.

Het is de bedoeling zo snel mogelijk te beginnen met een aantal groepjes. In de manege van Burgum zijn al onze uren vol gepland en ik ben blij dat ik bij de fam. Couperus ook uren kan invullen. Het is de bedoeling om vanaf januari 2009 volledig aan de slag te gaan met paardrijden en huifbed-rijden.

Wie zoek ik? Mensen vanaf 14 jaar tot diegenen die de eeuwige jeugd hebben. Je moet niet bang voor paarden zijn en je kunnen verplaatsen in mensen met een handicap. We rijden met onze eigen paarden en pony's, die overigens erg mak zijn.

Wat is de tegenprestatie? Als je een aantal uren geholpen hebt met begeleiden, dan staat er een rijles tegenover. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, alles is te leren.

Ook is het mogelijk mensen met een beperking aan te melden: er is ook een mogelijkheid een P.G.B.-contract af te sluiten. Ik heb veel ervaring met alle soorten beperkingen, van kinderen met ADHD/PDD NOS tot meervoudige complexe stoornissen.

Iedereen is welkom.

Aanmelden kan per mail: of telefonisch 06 52 46 27 51

Joke Faber

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen