×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Passantenhaven Eastermar erg in trek.

De afgelopen periode mag onze passantenhaven zich verheugen in een toenemende belangstelling. Waren er in de maand mei al 50 boten meer dan vorig jaar, ook in juni zijn er 50 boten meer geweest dan vorig jaar.

Passanten zijn enthousiast over de haven: dat het er allemaal zo mooi bij ligt, dat het sanitair zo schoon is, dat het zo rustig is, dat de omgeving zo mooi is. Mensen verbazen zich er over dat hier nog zoveel winkels zijn. Als ze dan ook nog een welkomsttas krijgen, dan kan Eastermar niet meer stuk en komen ze graag nog eens terug.

De nieuwe speeltoestellen vallen niet bij iedereen in de smaak. Er zijn oudere mensen die zeggen: "Dat had voor ons niet gehoeven, wij komen hier voor de rust." Maar er zijn ook oudere mensen die zeggen: "Leuk! Als morgen onze kleinkinderen komen hebben zij er ook wat aan."

 

Zo zie je maar, Eastermar biedt elk wat wils. Zo legden ook de schippers van deze oude sleepboten in de haven aan om te overnachten.

herschaalde_kopie_van_sleepboten.jpg

Foto gemaakt door Koen Tadema

Bekijk Eastermar ook eens vanaf het water.


 

De havenmeester,

Albert Kieft

06-27306966 (niet voor vaste ligplaatsen Watersportvereniging)

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen