×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Geachte Eastermarders,

 

Afgelopen week heeft er een artikel met foto in Actief gestaan van de Eastermarder Merke waarbij met name door de geplaatste foto een negatief gevoel bij de organisatie en ondernemers in Eastermar is ontstaan.

 

U heeft hier terecht op gereageerd. We hebben dit intern goed doorgesproken en geconcludeerd dat de keuze van de foto op z'n zachtst gezegd ongelukkig is geweest en dat hiermee geen recht gedaan is aan het totale gebeuren. Bij de keuze heeft de redactie zich niet gerealiseerd dat het negatief zou kunnen uitpakken.

 

Onze intentie van de krant is om het regionale nieuws positief te benaderen en zoveel mogelijk op voorhand te publiceren om zodoende organiserende partijen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

 

Terugdraaien van de film kan in dit geval niet, wel zeggen we hierbij toe dat er volgende week nog een aantal sfeerfoto's van de Eastermarder Merke geplaatst zullen worden zodat het totaal beter en completer belicht is.

Met vriendelijke groeten,

 

Actief Media

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen