×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden
Vrijdag 23 november heeft het eerste praisebarren in de Kjellingen plaatsgevonden.
Onze opzet was een praiseavond te organiseren met een zo laag mogelijke drempel, zonder de kern uit het oog te verliezen. Dit alles voor en door Eastermarders. Hierbij werd de lokatie in de Kjellingen als zeer geschikt ervaren. Wat betreft de twijfels over de akoestiek, i.v.m. de aanwezige isolatie, is dit ongegrond geweest en is dit zeer acceptabel.
Wij als commissie hebben deze avond als zeer geslaagd ervaren. Vooral omdat alle leeftijden vertegenwoordigd waren. De opkomst was naar volle tevredenheid. Meer dan 150 mensen hebben deze avond als bezoeker meegemaakt. De meeste hebben na die tijd nog, onder het genot van een bak koffie of thee, van gedachten kunnen wisselen. De reacties die wij gekregen hebben waren over het algemeen positief, maar ook de kritiek wordt zeker meegenomen. Mochten er in uw ogen nog verbeterpunten zijn, laat dit gerust weten. Al met al is ons gevoel dusdanig dat een vervolg niet uitgesloten wordt.

Verder willen wij langs deze weg een ieder die op wat voor manier aan het slagen van deze avond heeft meegewerkt, nogmaals hartelijk bedanken.

Gepke, Frans, Rienk, Menno, Sytse en Michel.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen