aed

Beste mensen,

De AED actie `Hart voor It Heechsân` is geslaagd! We hebben het benodigde bedrag binnen. Hartelijk dank voor alle donaties, geweldig.

We kunnen ons voorstellen dat er nog mensen zijn die hadden willen doneren.
Dat kan zeker nog, maar niet meer via buurtaed.nl. We willen deze donaties dan graag gebruiken voor de cursus AED en reanimatie, ook erg belangrijk voor het gebruik van de AED. Doneren kan via de daarvoor bestemde bus in De Hege Stins.

De AED heeft een levertijd van 4-8 weken. Na levering zullen wij deze z.s.m. bevestigen aan de buitenmuur bij De Hege Stins.

In september a.s. start de cursus voor de AED en reanimatie. Intussen zijn er al 30 aanmeldingen. Opgeven kan nog tot 15 juni a.s. via .
De cursisten krijgen t.z.t. nader bericht.

Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die de cursus al hebben gevolgd en jaarlijks herhalingslessen volgen. Staat u daarvoor al aangemeld bij hartslagnu.nl?
Dit is nl. belangrijk zodat er een sms met de code van de AED kast uitgaat naar deze burgerhulpverlener, mocht er zich een reanimatie voordoen op It Heechsân. Op deze manier kan de AED ook echt dienst doen.
Zouden deze mensen zich ook aan willen melden via , zodat we als werkgroep ook zicht hebben op de beschikbare groep mensen.
Alvast hartelijk dank.

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen