Nederland telt tal van verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de maatschappij. Met 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds krijgen deze initiatieven een steuntje in de rug. Stem nu op 'Stichting Burgerkamp' en help ons aan een donatie. Meer informatie?

Stichting Burgerkamp heeft zich voor deze actie opgegeven en is in onze regio geselecteerd om mee te dingen naar een geldprijs.
Vanaf maandag 9 januari  t/m 30 januari moeten wij proberen zoveel mogelijk stemmen te vergaren.
Er kan gestemd worden via de site WWW.helpnederlandvooruit.nl en dan kiezen voor Stichting Burgerkamp; per e-mailadres kan 1 keer gestemd worden.

Kijk hier hoe we metelkaar zoveel mogelijk stemmen kunnen werven voor Stichting Burgerkamp: https://www.helpnederlandvooruit.nl/ING_FBpost_Stichtingen/Toolkit.pdf

Download hier de poster: https://www.helpnederlandvooruit.nl/ING_FBpost_Stichtingen/ING_Poster_Help_Nederland_Vooruit.pdf

Contactpersoon en voor vragen.
Frederik Hooghiemstra
0512-471842

burgerkamp 2

Bestuur Stichting Burgerkamp

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen