Zaterdag 20 april a.s. wordt er een spinningmarathon gehouden in het bewegingscentrum aan de Sportlaan 2 te Drachten voor het goede doel. De opbrengst van deze marathon, die van 09.00 – 12.00 uur duurt, komt ten goede aan het Ronald Mc Donald Kinderfonds en Artsen zonder Grenzen.

Zoals eerder via deze website is bekendgemaakt, fietsen wij (Eit, Minne en Edou) van 1- 8 september de Tour for Life. Dit is een fietstocht van Bardonecchia in Italië naar Limburg.
De opbrengst van deze tocht komt ook ten goede aan Artsen zonder Grenzen. Eit heeft daarom met zijn fietsvrienden uit Drachten deze spinningmarathon georganiseerd.

De bedoeling is natuurlijk om zoveel mogelijk geld binnen te halen en wij hopen dan ook dat zoveel mogelijk Eastermarders ons daarbij willen steunen. Voor slechts 5 euro per uur kun je heerlijk spinnen onder begeleiding van topinstructeurs die geheel belangeloos hun medewerking verlenen aan dit evenement.

Daarnaast kunnen de Eastermarder ondernemers ons ook ondersteunen door een spinningfiets te sponseren voor slechts 50 euro per fiets. Voor mee info kunt u contact opnemen met:

Edou Ritsma 471251
Minne Okkema 472314
Eit Jonkman 471959

Tot ziens op zaterdag 20 april in Bewegingscentrum Drachten

Klik op de flyer voor meer informatie
spinningmarathon-poster-def

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen