Inwoners van Eastermar & Omstreken, wij nemen Gezonde Maatregelen in de Zorg!

Maakt u zich ook zo'n zorgen over de toenemende zorgkosten? Geen paniek: wij gaan een beetje voor u zorgen de komende tijd! Theater Meerzigt en De Grientespesjalist uit Eastermar hebben namelijk een gezond pakket van maatregelen opgesteld; voor zowel de minima als een gezin met tweeverdieners van 2 x modaal. En zonder inkomensplafond.

Want, wanneer u de komende tijd 3x voor minimaal € 10,00 besteedt bij De Grientespesjalist in Eastermar, krijgt u een toegangskaart voor het optreden van Dixie Doodle op zaterdag 24 november cadeau! Er worden in totaal 5 kaarten beschikbaar gesteld voor deze voorstelling.  Zonder eigen risico!

En wanneer uw spaarkaart nog niet vol is op de 24e november, spaart u gewoon verder voor de voorstelling van 'Het Nederlands Komedie Theater' op 15 december of voor het Kerstconcert van 'Lijn 12' op 23 december waarvoor ook ieder 5 kaarten beschikbaar gesteld zijn. Wees er snel bij, want de 15 kaarten zijn er maar zo uit!

En... alsof het allemaal maar niet op kan in deze tijd van bezuinigingen: De Grientespesjalist zorgt in de pauze van deze voorstellingen voor lekkere en vooral gezonde hapjes!

Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,

Heymen Jansen

www.theatermeerzigt.nl

 

Hamstra

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen