Van 12 tot en met 17 juni zal het Internationaal Dansfestival Burgum weer plaatsvinden. Een week om naar uit te kijken want groepen uit onder meer Mongolië, Centraal Afrika, Albanië en Toeva zijn uitgenodigd.

In 2005 waren het de Costa Ricanen die voornamelijk in Eastermar bij gastgezinnen verbleven. Zij trakteerden ons toen met een optreden op het Breed. Menigeen zal zich de kleurrijke figuren herinneren die men in de betreffende week in de straten van Eastermar tegen kon komen. Het gezamenlijk diner bij Fokke en Ella Benedictus was één van de hoogtepunten, zowel voor de Costa Ricanen als voor de Eastermarders.

Ook dit jaar wordt er een beroep gedaan op de inwoners van Eastermar om als gastgezin één of meerdere dansers onderdak te bieden. Uitgebreide informatie over deze oproep kunt u lezen in het bijgevoegde artikel (dansfestival.doc). Door op deze link te klikken kunt het artikel downloaden.

www.dansfestivalburgum.nl

Image
Een kleurijk Eastermar in 2005

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen