×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Greidhoeke Kuiertocht bij nacht

Zaterdag 11 december vindt de Greidhoeke Kuiertocht vroeg in de avond plaats in de greiden rondom Wommels en krijgt door het thema: ‘Ljocht en Fjoer’ een sfeervol en verrassend karakter.
Het jaarlijkse wandelevenement die traditiegetrouw op Moederdag wordt gehouden, wordt dit jaar voor het eerst bij nacht gehouden. Deze 15 km lange tocht is geschikt voor jong en oud en zal een unieke belevenis worden door onder andere intieme muziek, laaiend vuur en schitterende visuele verassingen langs de route.
Na de start in Wommels, wandelen de deelnemers door Natuurgebied Skrok via Easterein en Kûbaard richting de Slachtedyk alvorens zij via de Nije Kromme zullen finishen in It Dielshûs te Wommels. De Greidhoeke Kuiertocht wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow en muziek van top-100 band ‘Why Not!?’

Meedoen?

Inschrijven voor deze unieke tocht kan door € 12.50 - of een veelvoud daarvan - over te maken op bankrekeningnummer 3087.57.351 t.n.v. V.V.V Terpelân, met vermelding van naam, adres, postcode en plaats.
De deelnemers krijgen dan 14 dagen voor het evenement de kaarten toegestuurd naar het opgegeven adres waarbij ook de starttijd (vanaf ongeveer 18.30) en overige praktische informatie wordt gegeven.

www.greidhoekekuiertocht.nl

Hartelijke groeten,
 
namens het bestuur van de Greidhoeke Kuiertocht,

Catharina Jansen
Wybren Jorritsma

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen