×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Yardsale twee keer zo groot

De yardsale die op zaterdag 4 september aan de Seadwei 5 wordt gehouden, pakt dit jaar groots uit met veertig standhouders. Door de verkoop van brocante, houten speelgoed, oud linnengoed, kleding, sieraden, jams, chutney’s, bloemen, pompoenen, houten tuinmeubels en overtollige leuke meuk in combinatie met originele workshops zullen zij proberen de omzet van vorig jaar te evenaren of zelfs te verbeteren. Dit om weduwen in India een menswaardig bestaan te garanderen in het weduwehuis in Varnasi in India.
De yardsale is van 9:00 tot 15:00 uur en wordt afgesloten met een ludieke veiling, waarvan de kavels tijdens de markt al zijn te bezichtigen.
Yard_sale


Wie meer wil weten over het weduwehuis: Op donderdag 2 september komt Margreet Boomsma, de oprichtster van het weduwehuis op tv. In de serie ‘Nederland Helpt’ onder de titel “Doeners’ van de EO komt zij op het scherm in een documentaire die onlangs in Nederland is opgenomen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen