×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden
Op bijgaande foto kun je zien dat de Iisferiening Eastermar al weer druk doende is geweest om de ijsbaan onder water te zetten en afgelopen zaterdag is ook het hekwerk om de ijsbaan geplaatst met hulp van enkele vrijwijwilligers en bestuursleden van de ijsvereniging.
water_op_ijsbaan_nov_2009
Afgelopen winter hebben wij, met een enkele onderbreking, voor het eerst 2 weken ijspret kunnen hebben op onze ijsbaan op De Komerk.
Gebleken is dat er heel wat schaatsliefhebbers zijn in Eastermar. Wij hebben op onze ijsbaan zelfs schaatsers ontmoet die meerdere keren hebben mee gedaan aan de echte elfstedentocht.
Maar het mooiste van de afgelopen ijsperiode was toch wel dat wij voor de schooljeugd op dinsdagmiddag 6 januari 2009, samen met de schoolleiding, spannende schaatswedstrijden hebben georganiseerd.
Het zou natuurlijk mooi zijn als er ook deze winter weer geschaatst kan worden op onze ijsbaan, iedereen heeft kunnen ervaren dat het geweldig leuk is om te schaatsen en dat het echt gezellig is op onze ijsbaan.
De ijsbaan is dus al weer onder water gezet. Het bestuur van de ijsvereniging is er klaar voor en wij verwachten wel dat als het echt gaat vriezen dat iedereen van het ijs blijft totdat de ijsbaan officieel geopend wordt.

De Iisferiening Eastermar houdt haar Algemene Leden Vergadering (ALV) op vrijdagavond 4 december om 20.00 uur in het clubhuis bij de ijsbaan op De Komerk.
Leden en schaatsliefhebbers uit Eastermar zijn van harte welkom om mee te praten over het schaatsen op onze ijsbaan.

Met vriendelijke groet van Pieter Loos

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen