×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Yardsale voor weduwehuis in India een groot succes.

Wat begon met een gedachte om een keer iets leuks te doen met de spullen op een overvolle zolder resulteerde in een super gezellige, succesvolle Yardsale aan de Seadwei 5. Onder perfecte weersomstandigheden brachten vierendertig enthousiaste verkopers hun spullen aan de man: curiosa, brocante, boeken, kleding, handgemaakte kaarsen, oogstproducten, cakes, loempia’s, kleding, boeken, quilts, beschilderd porselein. Met als resultaat een overdonderde opbrengst van € 2100,- voor het Weduwehuis ‘Mercy Ministries’ in Varanasi (India). Van zo’n bedrag kan een weduwe in India vijftien jaar lang eten, oftewel, vijftien weduwen kunnen een jaar lang te eten krijgen! Na de slotveiling van unieke stukken waarbij onder andere een olieverfschilderij uit 1892 en een mooie tas van Doutzen onder de hamer gingen, werd deze bijzondere yardsale afgesloten met een swingend optreden van drumband ‘De Marko’s uit Burgum.
Yna Boomsma
yardsale


Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen