Afgelopen maandag is er gezeild met de MM bij de Komerk. Het bleek dat er vanuit het dorp belangstelling is om met de MM (radiografisch bestuurbaar/trimbaar zeiljacht) onderlinge wedstrijden te gaan houden. De eerste belangstellenden hebben zich gemeld en er kunnen er nog meer bij! De bedoeling is om bijvoorbeeld 2 wekelijks tegen elkaar te zeilen. Nils Ester Modelbouw uit Oudega levert de sets tegen een gereduceerd tarief. Normaal kost de set kompleet (bouwpakket, lijm, oplaadbare batterijen en zender/ontvanger) € 239,-. Wanneer we er 5 tegelijk bestellen is de prijs € 199,-.

Bouwtijd: 2 avonden. De MM zeilt als een echt scherp jacht. Er is ook een landelijke competitie. Ons idee is echter om op avonden tegen elkaar te gaan zeilen. Er is geen leeftijdsgrens; alhoewel, boven de honderd wordt het roer misschien beetje te beverig bediend!

Je kan meer informatie vinden op:
http://micromagic.nl/news.php

Je kunt je opgeven bij Rob op 0652 661 780 (mag per sms) of via .

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen