×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden
Ook dit jaar is er traditiegetrouw op de vrijdagmiddag 26 juni van het dorpsfeestweekend weer de spelletjesmiddag voor de buurten.
Het is de bedoeling dat, als de weergoden het toelaten, dit jaar de 'spultsjes' achter de tent worden gehouden op het ijsbaanterrein. Bij slecht weer zullen we weer uitwijken naar het sportcomplex “De Burgerkamp”
De aanvangtijd is nog steeds is 13.30 uur: dan is het eerste startschot van de in totaal 6 spelrondes met tussendoor natuurlijk het touwtrekken. Aan het eind van de middag sluiten we in de tent af met het eindspel.
Net zoals de afgelopen jaren beschikken we ook dit jaar weer over een groot opblaasbaar speelkussen. Wellicht is een setje droge kleren geen overbodige luxe deze middag.
megagladiatorfraneker
En ook dit jaar is er voor kinderen t/m 12 jaar een opblaasbaar kussen is om hier lekker op te kunnen spelen.
Een ieder is deze vrijdagmiddag natuurlijk welkom als deelnemer of supporter en we hopen natuurlijk op een stralend mooie dag.
spultsjeskomerk
De Spultsjecommissie.

Klaas Kooistra
Freddy de Jong
Roel van der Ploeg

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen